La nostre Web conté cookies. Al navegar per aquesta Web acceptes utilitzar-les. Per a més informació llegeix la nostre Política de Cookies

Qui som

Logo small

Dedicats fa més de 15 anys a l'ensenyament de la llengua anglesa, som una academia d'anglès ubicada a La Garriga i L'Ametlla del Vallès que oferim classes per nens, adolescents, adults i empreses.

La nostra tasca sempre ha estat dirigida a l'ensenyament de la llengua anglesa i la qualitat, professionalitat, proximitat i tracte personalitzat, són les característiques que ens identifiquen.

  tickcolors small  Classes al centre.

  tickcolors small  Classes per empreses.

  tickcolors small  Exàmens Oficials.

  tickcolors small  Extraescolars per Ampas i Escoles.

                     Cursos i estades a l'Estranger.

 

La combinació de l’experiència, un professorat qualificat i ajudat-nos de les noves tecnologies, el contingut dels cursos permet als alumnes treballar totes les parts de l’idioma i aixó és reflecteix en una  evolució contínua sense mancançes en l'aprenentatge.

Som Pretesting & Preparation Center d'exàmens oficials de la Universitat de Cambridge i preparem a un gran número d'alumnes, per a l'obtenció dels certificats oficials amb major reconeixement mundial i sempre amb un alt index d'aprovats.

              YLE, A2 Key, B1 Preliminary, B2 First, C1 Advanced, C2 Proficiency

Estem a la seva disposició per qualsevol consulta o aclariment que necessitin fer-nos.

                                                              Atentament

Cristina Vilamala Pey

 Directora