La nostre Web conté cookies. Al navegar per aquesta Web acceptes utilitzar-les. Per a més informació llegeix la nostre Política de Cookies

Qui som

Logo small

     Som una acadèmia d’anglès ubicada a La Garriga i a L’Ametlla del Vallès, dedicats fa més de 16 anys a l’ensenyament de la llengua Anglesa per alumnes de totes les edats i nivells.
   
     La qualitat, professionalitat, i tracte personalitzat, són les característiques que ens identifiquen i ens han portat a gaudir de la confiança d’un gran número d’alumnes al llarg dels anys.
 

         tickcolors small Classes al centre.

  tickcolors small  Classes per empreses.

  tickcolors small  Exàmens Oficials.

  tickcolors small  Extraescolars per Ampas i Escoles.

                                Cursos i estades a l'Estranger.

Disposem d’un ampli ventall de possibilitats que segur s’adapten a les necessitats personals de cada alumne. Comprenen tots els nivells del Marc Europeu Comú de Referència per a les llengües (MCER), des de el nivell A1 fins el C2, la qual cosa permet mesurar el progrés dels alumnes dins d’un marc reconegut a nivell europeu.

La combinació de l’experiència, un professorat qualificat i ajudat-nos de les noves tecnologies, el contingut dels cursos permet als alumnes treballar totes les parts de l’idioma i aixó és reflecteix en una  evolució contínua sense mancançes en l'aprenentatge.

Som Pretesting & Preparation Center d'exàmens oficials de la Universitat de Cambridge i preparem a un gran número d'alumnes, per a l'obtenció dels certificats oficials amb major reconeixement mundial i sempre amb un alt index d'aprovats.

              YLE, A2 Key, B1 Preliminary, B2 First, C1 Advanced, C2 Proficiency

Estem a la seva disposició per qualsevol consulta o aclariment que necessitin fer-nos.

                                                              Atentament

      Cristina Vilamala Pey

          Directora