La nostre Web conté cookies. Al navegar per aquesta Web acceptes utilitzar-les. Per a més informació llegeix la nostre Política de Cookies

Cursos i Nivells per Nens i Adolescents

tickcolors small Els cursos per a nens i adolescents,

Estan organitzats i estructurats en uns horaris pensats per a ells.

Els nens en franja horaria de tarda i els adolescents en horaris de migdia i de tarda. En la majoria de nivells disposem de diferents horaris disponibles.

Són impartits sempre per professorat qualificat i la organització dels grups respon sempre a criteris de nivell i edat (similars dintre del grup) amb un màxim de 10 alumnes per grup.

Les assistencia a classe és de dos dies a la setmana en sessions de 1h per classe els nens i de 1:30h els adolescents. La metodologia que utilitzem és basa en treballar i donar importancia a totes les parts de l'idioma d'una manera natural i motivadora per l'alumne. 

L'aprenentatge de l'alumne és continu i compren tots els aspectes que influeixen positivament en una evolució sense mancances, no deixarem enrrere continguts que ens condicionin en el nostre domini de l'anglès.

La incorporació i combinació de recursos com:

                         Noves Tecnologies

                    Realització Optimitzada de deures setmanals

                    Controls de temari i activitats pràctiques

donen com a resultat, unes classes dinàmiques i motivadores que ens permeten fer un seguiment efectiu de l'alumne amb un fed-back continu amb les families.

 

 

tickcolors smallSom  Pretesting & Preparation Centre dels exàmens oficials de la Universitat de Cambridge,  els nostres cursos comprenen tots els nivells del Marc Comú Europeu de Referencia per les llengües (MCER), i els alumnes sempre és poden preparar per a  l’obtenció dels certificats i títols oficials de La Universitat de Cambridge.

Presentar-se a un examen oficial sempre és una opció i abans de decidir-vos, us aconsellarem del nivell i les possibilitats més adequades per cada un de vosaltres.

 Els exàmens oficials per a nens o adolescents son diferents, trobant-nos dos tipus d’exàmens depenent de l’edat de l’alumne.

 

Cambridge Young Learners English (YLE) dissenyats i dirigits a nens que cursen educació primària, els seus primers exàmens oficials. En aquests exàmens trobem 3 nivells diferents,

                                      Starters, Movers, Flyers.

 

Ket, Pet & First for schools, és situen en el mateix nivell de reconeixement que els exàmens oficials per adults però adaptats per a adolescents i als seus interessos i edat.

                                   Key, Pet, First for Schools.

 

Cursos a l’escola per a nens i adolescents amb les equivalències MCER (Marc Comú Europeu de Referencia) i els exàmens oficials de La Universitat de Cambridge.

NivellsKids2018

El Marc Comú Europeu de Referència per les llengües (MCER) és l’estàndard internacional que defineix la competència i coneixements lingüístics.

S’utilitza a tot el món per definir les habilitats lingüístiques dels estudiants i tenen una equivalència oficial reconeguda al obtenir els certificats oficials de la Universitat de Cambridge.