La nostre Web conté cookies. Al navegar per aquesta Web acceptes utilitzar-les. Per a més informació llegeix la nostre Política de Cookies

Cursos i Nivells per Nens i Adolescents

tickcolors small Els cursos per a nens i adolescents, són impartits sempre per professorat qualificat, combinant l’ensenyament acadèmic amb la incorporació de les noves tecnologies i sense deixar de banda cap part de la llengua anglesa.
Això permet als alumnes obtenir unes bases i uns coneixements que ràpidament és veuen reflectits en el seu domini de la llengua.

tickcolors small Com a Pretesting & Preparation Centre d’exàmens oficials de la Universitat de Cambridge,  els prepararem per a l’obtenció dels certificats i títols oficials, trobant dos tipus d’exàmens diferents depenent de l’edat de l’alumne.

Cambridge Young Learners English (YLE) dissenyats i dirigits a nens que cursen educació primària, els seus primers exàmens oficials. En aquests exàmens trobem 3 nivells diferents, Starters, Movers, Flyers.

Ket, Pet & First for schools, és situen en el mateix nivell de reconeixement que els exàmens oficials per adults però adaptats per adolescents i als seus interessos i edat. Key, Pet, First for Schools.

 

Cursos a l’escola per a nens i adolescents amb les equivalències MCER (Marc Comú Europeu de Referencia) i els exàmens oficials de La Universitat de Cambridge.

Taula nens adolescents

 

tickcolors small El Marc Comú Europeu de Referència per les llengües (MCER) és l’estàndard internacional que defineix la competència i coneixements lingüístics.
S’utilitza a tot el món per definir les habilitats lingüístiques dels estudiants i tenen una equivalència oficial reconeguda al obtenir els certificats oficials de la Universitat de Cambridge.