La nostre Web conté cookies. Al navegar per aquesta Web acceptes utilitzar-les. Per a més informació llegeix la nostre Política de Cookies

Cursos i Nivells per Adults

tickcolors small Els cursos per adults s'organitzen per nivells i en uns horaris pensats per poder-los combinar amb les obligacions laborals.

L'assistencia és de 2 dies a la setmana en classes de 1:30h. amb un màxim de 10 alumnes. Els alumnes fan una test de nivell prèvi per assegurar-se aprofitar  les classes al màxim, i abans de matricular-se, sempre ens agrada convidar-vos a assistir a una classe de prova (gratuïta) abans de decidir-vos. 

 

 tickcolors small Avaluació Continua:  El mètode utilitzat us motivarà i gaudireu d'un aprenentatge continu que ràpid el veureu reflectit en els vostres coneixements. L'ajuda individualitzada del professor t'aportarà tot el suport que necessitis i t'animarà a participar activament a les classes perquè aprenguis a utilitzar l'anglès d'una manera efectiva tant dins com fora de l'aula.

Treballaras totes les parts de l'idioma i assoliràs els nivells MCER sense mancances ni sorpresas.

 

tickcolors small Tots els nivells: Els nostres cursos per adults comprenen tots els nivells del Marc Comú Europeu de Referencia per les llengües (MCER) des de el A1 fins el C2, particularitat que permet mesurar el progrès dels alumnes dins d'un marc regonegut a nivell mundial.

 

tickcolors smallCertificats i titols Oficials: No tindras cap problema per accedir a les diferents convocatories i certificar el teu nivell de manera oficial. 

Som PRETESTING AND PREPARATION CENTER de la Universitat de Cambridge, preparem i presentem a alumnes de tots els nivells que tenen en el seus objectius, obtenir aquests prestigiosos i reconeguts titols a nivell mundial.

Presentar-se a un examen oficial sempre és una opció i abans de decidir-vos, us aconsellarem del nivell i les possibilitats més adequades per cada un de vosaltres.

 

 

Cursos per Adults amb les equivalències MCER (Marc Comú Europeu de  Referencia) i els exàmens oficials de La Universitat de Cambridge.

 

NivellsAdults2018
 

El Marc Comú Europeu de Referència per les llengües (MCER) és l’estàndard internacional que defineix la competència i coneixements lingüístics.

S’utilitza a tot el món per definir les habilitats lingüístiques dels estudiants i tenen una equivalència oficial reconeguda al obtenir els certificats oficials de la Universitat de Cambridge.