La nostre Web conté cookies. Al navegar per aquesta Web acceptes utilitzar-les. Per a més informació llegeix la nostre Política de Cookies

Cursos i Nivells per Adults

tickcolors small Els cursos per adults estan estructurats sense deixar enrere cap part de l’idioma (grammar, vocabulary, speaking, listening, reading and writing).
L’alumne assoleix els continguts de forma continuada, ampliant i consolidant els seus coneixements, aspectes que li permetran una domini i fluïdesa de l’anglès.

tickcolors small Com a Pretesting & Preparation Centre d’exàmens oficials de la Universitat de Cambridge,  et prepararem per a l’obtenció dels certificats i títols oficials.
Els títols de La Universitat de Cambridge gaudeixen d’una gran acceptació mundial milloraran les teves oportunitats laborals i les opcions per accedir a l’educació superior.

tickcolors small El Marc Comú Europeu de Referència per les llengües (MCER) és l’estàndard internacional que defineix la competència i coneixements lingüístics.
S’utilitza a tot el món per definir les habilitats lingüístiques dels estudiants i tenen una equivalència oficial reconeguda al obtenir els certificats oficials de la Universitat de Cambridge.

 

Cursos a l’escola per Adults amb les equivalències MCER (Marc Comú Europeu de Referencia) i els exàmens oficials de La Universitat de Cambridge.

 

Taula adults