La nostre Web conté cookies. Al navegar per aquesta Web acceptes utilitzar-les. Per a més informació llegeix la nostre Política de Cookies

Extraescolars per Ampas i Entitats

08 Extraescolars


Organitzem activitats extraescolars d’anglès per les Ampa, Afa i Entitats o clubs esportius que volen  incorporar a les seva oferta d’activitats l’anglès com a fet diferenciador i sempre amb la garantia de comptar amb un professorat qualificat.
El nostres professors es desplacen a les seves instal·lacions, desenvolupant l’activitat d’anglès en l’horari acordat amb vostès.

Extraescolars Anglès Primaria

Diferents punts de vista d' estructurar i desenvolupar les activitats extraescolars per els alumnes de  primaria, a on en tots els casos, busquem la motivació de l'alumne d'una manera natural i deixar enrrere conceptes com l'avorriment i activitats repetitives.

                           Anglès per Projectes / Anglès Lúdic /Anglès Acadèmic

Extraescolars Anglès Secundaria

Programem i estructurem els cursos en contacte directe amb l' Afa i la direcció del centre, oferint la possibilitat d'incorporar i fer els exàmens oficials de la Universitat de Cambridge.

Els continguts dels cursos estàn basats i estructurats seguint el Marc Comú Europeu de Referencia per les llengües (MCER) i La Universitat de Cambridge, des de el nivell A1 fins B2, amb l'objectiu d'una evolució contínua.