La nostre Web conté cookies. Al navegar per aquesta Web acceptes utilitzar-les. Per a més informació llegeix la nostre Política de Cookies

Classes per Empreses

07 ClasesEmpresa

 

Els cursos específics per empreses tenen com objectiu proporcionar-los uns programes pràctics i personalitzats en formació d'anglès que s'adaptin a la seva demanda i necessitat.

Cada empresa respon a uns objectius concrets i és per aquest motiu que adaptem els formats i continguts dels cursos a les necessitas específiques de cada empresa o alumne, focalitzant-nos en el nivell d'anglès individual i els objectius linguistics.

Els dies, horaris i frequència de les classes s'acorden previament en funció de la seva demanda, i ens podem desplaçar a les seves instal·lacions per impartir els cursos o organitzar-los a les nostres acadèmies.

                     tickcolors small Anglès General

                tickcolors small  Anglès Específic

                tickcolors small  Anglès sota demanda

                tickcolors small Preparació per exàmens oficials

Totes les empreses que volen incrementar la seva competitivitat invertint recursos en formar els seus treballadors, disposen d'una ajuda económica per part de la Fundacion Estatal para la formacion del empleo (Fundae) que es fa efectiva mitjançan bonificacions a les cotitzacions de la Seguretat Social.

Podem fer-nos carrec de la tramitació d'aquestes bonificacions de manera efectiva i  sense errades en la gestió de la mateixa, siguent una molt bona opció per a l'empresa en l'optimitzacio, rebaixa de costos i millora en la formació dels seus empleats.