La nostre Web conté cookies. Al navegar per aquesta Web acceptes utilitzar-les. Per a més informació llegeix la nostre Política de Cookies

FAQ (Preguntes habituals)

tickcolors small Quins horaris de classes teniu?
Els horaris son molt diversos i varien en funció de l’edat, nivell i demanda de l’alumne. Les classes poden ser tant de matí com de tarda i disposem d’una organització dels grups per tenir sempre el màxim d’opcions possibles.

tickcolors small Com s'organitzen les classes en grup?
Les classes en grup, tenen un màxim de 10 alumnes i sempre són distribuïdes seguint el següent criteri: edat i nivell. És a dir, grups de nens, grups d’adolescent i grups d’adults, no barrejant alumnes de diferents edats ni nivells dintre d’una mateixa classe.

tickcolors small Quin mètode d’ensenyament utilitzeu?
No utilitzem cap mètode estàndard o predefinit, ens basem en l’ensenyament tradicional de la llengua anglesa, combinat amb les millores que ens ofereixen les noves tecnologies.
Treballem totes les parts de l’idioma necessàries per el correcte i complert aprenentatge d’una llengua, això permet tenir una fluïdesa i domini de la llengua en tots els aspectes.

tickcolors small Quin professorat trobarem a l'escola?
Tots son professors d’anglès titulats (filologia anglesa o equivalent), i sempre amb la qualificació, preparació i coneixements necessaris per exercir a l’escola.
Molts dels professors són examinadors oficials de la Universitat de Cambridge, sent aquest últim punt una molt bona referència quan volem accedir als diferents exàmens oficials.

tickcolors small Ens podem preparar i obtenir títols oficials?
Si, sense cap tipus de problema, som Pretesting Centre autoritzat de la Universitat de Cambridge i preparem els alumnes per a l’obtenció dels diferents títols oficials de la Universitat de Cambridge:


Nens:              YLE STARTERS/ YLE MOVERS / YLE FLYERS

Adolescents:    KEY / PET / FCE for Schools
Adults:            KEY / PET / FCE / ADVANCED / CPE

tickcolors small Organitzeu estades i cursos a l'estranger?
Disposem  d’un ampli catàleg en el que oferim un gran nombre d’opcions tant per adolescents com adults.

Estades d’estiu (joves i adults)
Cursos tot l’any (joves i adults)
English for famílies (per a tota la família)
Anys escolars (Trimestres o Curs Sencer)Si, sense cap tipus de problema, som Pretesting Centre autoritzat de la Universitat de Cambridge i preparem els alumnes per a l’obtenció