La nostre Web conté cookies. Al navegar per aquesta Web acceptes utilitzar-les. Per a més informació llegeix la nostre Política de Cookies

FAQs (Preguntes freqüents)

tickcolors small QUINS NIVELLS COMPRENEN ELS CURSOS?

Els nostres cursos (individuals o en grup) comprenen tots els nivells del Marc Europeu Comú de Referència per a les  llengües (MCER). Estàn estructurats desde el A1 fins el C2 per a nens, adolescents i adults.

 

tickcolors smallQUINS HORARIS DE CLASSES TENIM?

Els horaris son molt diversos i varien en funció de l’edat, nivell i demanda de l’alumne. Les classes poden ser tant de matí com de tarda i disposem d’una organització dels grups per tenir sempre el màxim d’opcions possibles.

Habitualment en les classes en grup, els nens en franja de tarda, els adolescents migdies i tardes i els adults vespres o matins.
En les Classes Particulars, l'horari és a convenir i l'acordem previament amb l'alumne.

 

tickcolors small ELS CRITERIS QUE SEGUIM PER ORGANITZAR LES CLASSES EN GRUP?

En l'organització de les classes en grup, sempre es tenen en compte dos factors com a principals criteris: Nivells i edats dels alumnes que formaràn el grup. 

És a dir, grups de nens, grups d’adolescent i grups d’adults, no barrejant alumnes de diferents edats ni nivells dintre d’una mateixa classe. El número màxim d'alumnes per grup és de 10, no excedint mai, en cap cas aquest límit.

tickcolors small METODOLOGIA D'ENSENYAMENT UTILITZADA?

L'àmplia experiència del nostre professorat i no estar condicionats per cap mètode específic (NO SOM UNA FRANQUICIA), ens permet aplicar un ensenyament molt personalitzat i precís  per tal de que els alumnes  aprenguin a treure el màxim partit pràctic als coneixements  que adquireixen.

La metodologia que utilitzem és basa en treballar i donar importància a totes les parts de l’idioma  d’una manera natural, dinàmica  i motivadora per l’alumne.

L’aprenentatge és continu i compren tots els aspectes que influeixen positivament en una evolució sense mancances, no deixarem enrere continguts que ens condicionin en el nostre domini de l’anglès.

 

tickcolors small QUIN PROFESSORAT TROBEM A L'ESCOLA?

TOTS son professors i professores d’anglès titulats (filologia anglesa o equivalent), amb la qualificació, preparació i coneixements necessaris per exercir a l’escola.

En tots els casos compleixen amb tota la normativa legal existent per tal de poder exercir la docencia en escoles amb alumnes de totes les edats.

Sempre són personal propi de l'escola i mai treballem amb professors externs.

Molts dels professors són examinadors oficials de la Universitat de Cambridge, sent aquest últim punt una molt bona referència quan volem accedir als diferents exàmens oficials.

tickcolors small ENS PODEM PREPARAR PER OBTENIR TITOLS I CERTIFICATS OFICIALS?
Si, sense cap mena de dubte, som Pretesting & Preparationn Centre autoritzat de la Universitat de Cambridge i preparem els alumnes per a l’obtenció dels diferents títols i certificats oficials de la Universitat de Cambridge:


Nens:              YLE STARTERS/ YLE MOVERS / YLE FLYERS

Adolescents:    A2 KEY / B1 PET / B2 FCE for Schools
Adults:            A2 KEY / B1 PET / B2 FCE / C1 ADVANCED / C2 CPE 

tickcolors small ORGANITZEU CURSOS I ESTADES A L'ESTRANGER?
Conuntament amb empreses capdavanteres en l'organització d'Estades a l'estranger, disposem  d’un ampli catàleg en el que trobareu un gran nombre d’opcions tant per nens, adolescents com adults.

Colonies d'Estiu en Anglès a Catalunya (nens i adolescents)

Estades d’estiu (joves i adults)

Cursos tot l’any (joves i adults)

English for famílies (per a tota la família)

Programes Work Experience (Joves)

Anys escolars (Trimestres o Curs Sencer)