La nostre Web conté cookies. Al navegar per aquesta Web acceptes utilitzar-les. Per a més informació llegeix la nostre Política de Cookies

Cursos Intensius

03 Intensius

Cursos intensius d'estiu per a tots els nivells i edats, seguint la mateixa organització i metodologia que en els cursos de setembre a juny, però realitzats de forma intensiva. 

En tots els cursos d'estiu el professorat es el fix i habitual de l'escola, garantint una inmillorable qualitat en l'ensenyament i un aprofitament màxim dels cursos.

 

Intensius en Grup, Disposem d'un ampli ventall de cursos que comprenen tots els nivells (A-1 fins el C-2) i en els que avançaras en el teu aprenentatge de forma ràpida i efectiva sense la necessitat de completar un curs anual o seran una manera inmillorable per actualitzar i consolidar conceptes oblidats. 5 setmanes de classes en sessions de 1:30h de dilluns a divendres.

 

Intensius preparació Exàmens Oficials, Són cursos específics organitzats en grups reduïts, on l’objectiu és treballar i preparar els exàmens oficials de la Universitat de Cambridge. i a finals de juliol presentar-se a les convocatòries d’aquests exàmens. Una opció perfecte, per aprofitar un mes habitualment sense obligacions en els estudis i així aconseguir certificar oficialment el vostre nivell d’anglès. 4 setmanes de classes en sessions de 1:30h de dilluns a divendres.

 

Classes Particulars i Particulars Compartides:Ideals per alumnes que necessiten personalitzar el temari i els continguts a treballar. No trobem cap límit per edat o nivell de l’alumne i disposem d’un horari flexible. Podem compartir les classe amb un altre alumne del mateix nivell i amb el que tinguem un objectiu comú.