La nostre Web conté cookies. Al navegar per aquesta Web acceptes utilitzar-les. Per a més informació llegeix la nostre Política de Cookies

Clases Particulars (individuals i compartides)

 Clases particulares

 

Classes que t’ofereix la flexibilitat i personalització que necessites per aprendre anglès d’una manera efectiva.  Les classes particulars d’anglès estan especialment recomanades per a aquelles persones que necessiten una formació a mida o amb uns horaris específics.

 

Per Alumnes de totes les edats i nivells: El nivell o edat de l'alumne no és un condicionant per aquest típus de classes. 

 

Plans d'Estudi Personalitzats: Els continguts, estructura de les classes i el temari s'adapten al 100% a l'objectiu de l'alumne.

Recomanem realitzar un test de nivell prèvi per tal de que la direcció de l'escola juntament amb el professor/a de l'alumne, desenvolupin un programa personalitzat i ajustat a la demanda del alumne. 

 

Fexibilitat Horaria: Tu tries! de 09:30 a 22:00h de dilluns a divendres.

 

Impartides per el professorat fix de l'escola: Les classes sempre són impartides per el professorat fix i habitual de l'escola, mai per personal extern o eventual. 

 

Es poden compartir: Opcionalment es poden compartir amb un altre alumne de nivell similar i objectiu comú, abaratint el cost de les classes sense perdre qualitat ni personalització de les mateixes.