La nostre Web conté cookies. Al navegar per aquesta Web acceptes utilitzar-les. Per a més informació llegeix la nostre Política de Cookies

Young Learners English 2019

Publicado el Jueves, 07 Marzo 2019

Inscripcions i dates en marxa!!!!

Us agradaria que els vostres fills o filles certifiquin el seu nivell d'anglès de manera oficial?

El proper mes de maig s'organitza a Granollers una convocatòria d’exàmens oficials de la Universitat de Cambridge per a nens i nenes de 7 a 12 anys.

El termini per matricular-se és del 10 al 30 de març i nosaltres ens encarreguem de tots els tràmits necessaris per a les inscripcions, no us heu de preocupar de res més..

Com a definició general, els Young English Learners, són exàmens específics per a nens i nenes de 7 a 12 anys i comprenen tres nivells diferents,

                                    STARTERSMOVERSFLYERS 

Els tests permeten comprovar l'ús del llenguatge en situacions i activitats familiars als nens i nenes i animar-los a l'estudi en el futur.

No hi ha aprovats ni suspesos i cada nen rep un diploma pel seu esforç on es mostra el grau obtingut a cadascuna de les destreses avaluades.

                                              Llegir - Escriure - Escoltar - Parlar

Us deixem l’enllaç de la pàgina oficial de La Universitat de Cambridge, a on trobareu més informació sobre aquests exàmens i quedem a la vostra disposició si teniu qualsevol dubte o voleu saber-ne més.

       http://www.cambridgeenglish.org/es/exams-and-tests/young-learners-english