La nostre Web conté cookies. Al navegar per aquesta Web acceptes utilitzar-les. Per a més informació llegeix la nostre Política de Cookies

Col·laboracions amb Protectores

Publicado el Martes, 13 Noviembre 2018

Seguim convençuts!!!!

A l'escola, fa anys que aportem el nostre petit grà de sorra i col·laborem amb protectores d'animals de la zona que tenen l'objectiu d'acollir, emparar i promoure l'adopció dels animals abandonats. 

Amb la Societat Protectora d'Animals de Mataro participem en el projecte Vincles com a Macropadrins. L'objectiu del projecte és ajudar els animals que tenen problemes greus de comportament degut al seu passat, corregint aquests comportaments i trobant-los una familia adoptiva per sempre.

Amb ARBRA, la nostra rel·lació ve de molt lluny, i el que va començar com una "prova", s'ha transformat amb els anys amb alguna cosa més que una simple col·laboració. S'encarreguen que els animals que tenen al seu carrec tinguin les atencions necessaries i promouen trobar sempre els adoptants ideals per els animals.

Ens fa molt de goig ajurdar-los dintre dels possibles i recolçar la seva gran tasca que moltes vegades està plena d'entrebancs, tant sols volem encoratjar-los i animar-los a seguir amb la seva feina i agrair-los la seva dedicació.